Montessori „Kregždučių" grupės šventė „Paukščiu išskrendu iš vaikystės šalies"

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2023-05-23
  • Kategorija: Renginiai

Jums linkim gero kelio ir didelės kloties!
Naujų draugų būrelio, stiprybės ištvermės!
Išeinat iš darželio, jums mojam rankele,
Kaip eisite pro šalį, užsukit visada!
Mes jūsų visad lauksim, vėl būsime draugai,
Plepėsim kaip kadaise ir džiaugsimės smagiai!

Nuostabiausiais spalvotais žiedais pasipuošęs gegužis mums dovanoja daug gražių švenčių. Viena iš jų yra palydos į mokyklą!

Prieš tris metus Montessori ,,Kregždučių” grupę papildė nauji ugdytiniai. Tie pirmi nedrąsūs žingsneliai į žinių šalį, buvo tokie mažučiai ir netvirti, bet bėgant laikui jie tvirtėjo, stiprėjo, atsirando stabilumo pojūtis. Bet viskas kas gražu kada nors baigiasi, todėl nerūpestinga vaikystė pereina į naują etapą – mokslo metus. Jautri atsisveikinimo akimirka išaušo ir daliai mūsų grupės ugdytiniams. Gegužės 23 d. visas grupės kolektyvas kartu su mokytojomis Lina ir Rasa, bei mokytojos padėjėja Jurgita, susirinko į muzikos salę, kur vyko šventinis rytmetys. Ugdytiniai savo mylimiems tėveliams ir svečiams parodė 2-jų dalių programėlę, kurią sudarė šeimos šventė ir išleistuvės. Vaikučiai deklamavo ne tik gražius eilėraščius, bet ir dainavo nuostabias dainas, kurias išmokė muzikos mokytoja Rita, bei smagiai šoko. Kiekvieną pasirodymą lydėjo šilti tėvelių ir svečių plojimai. Šventei įpusėjus, jautrius atsisveikinimo žodžius tarė direktorė, kuri vaikučiams linkėjo tvirtai siekti mokslo aukštumų, bei palinkėjo sėkmingo kelio! ,,Kas eina palengva ir neskubėdamas, tam joks kelias neprailgs. Kas kantriai ruošiasi, tas visuomet pasieks savo tikslą”…

Vėliau šventė tęsėsi už įstaigos ribų, Kauno jachtklube. Vaikučių ir tėvelių laukė nuostabi ir įsimintina pramoga – plaukiojimas laivu! Čia netrūko geros šventinės nuotaikos, linksmo šurmulio, puikaus nerūpestingo vaikų klegesio.

Tariame nuoširdų ačiū grupės tėveliams už ypatingą išvyką! Tikiu, ši išvyka ir jausminga šventė išliks dar ilgam visų grupės narių širdyse!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Tėvams
  • Mokytojams
  • Mūsų darželis
  • Priėmimas į lopšelį-darželį
Naujienų archyvas